POZOVITE NAS

Hromoterapija

Ova relaksiona terapija za razvijanje percepcije kod ljudi ima korene u tradicionalnoj kineskoj, indijskoj i starogrčkoj medici¬ni. Pokazalo se da boje utiču na ličnost, bilo zbog kulturološke povezanosti ili zbog inicijalnog doživljaja neke određene ni¬janse. Marconio Whirlpool SPA koristi hromoterapiju u svojim hidromasažnim kadama i mini bazenima radi kompletne brige o telu i umu. Crvena, žuta, zelena, plava i druge kombinovane boje doprinose vašoj duševnoj ravnoteži. Ovaj propratni pro¬gram pozitivno će uticati na vašu snagu, inteligenciju, har¬moniju i komunikativnost.

Napomena:

Ako je odabrano podvodno svetlo nema potrebe za hromoterapijom.

Hromoterapija se isporucuje u dve varijante: 1) sa zasebnim displejom gde se odredjena boja moze zaustaviti, 2) u okviru elektronskog displeja gde se boje pretapaju iz jedne u drugu I ne moze se zaustaviti odredjena boja.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media