POZOVITE NAS

Specifične tuš kabine

U specifične tuš kabine ubrajamo one koje ne potpadaju ni pod jednu grupu do sada pomenutih.

To su tuš kabine koje se nalaze pod kosinama, jednom svojom stranom naslanjaju na zid ili kadu, ili su pak oivišene staklom sa tri strane. Specifične tuš kabine su ustvari one kabine koje odgovarajau isključivo vasem prostoru i vašim željama, a mogućnosti su beskonačne I samo vaša mašta ili prostor su granica.

Ovde su prikazani neki specifični modeli tuš kabina, ali znajte da možemo odgovoriti na gotovo svaku vasu želju po pitanju izvedbe tuš kabina.

Sve tuš kabine zahtevaju precizno merenje a ovaj tip posebno kako bi se ceo posao valjano obavio I kako bi se tuš kabina mogla montirati.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media