POZOVITE NAS

Finske montažne saune

Montazna finska sauna

Montažne kućne saune se izrađuju u 4 osnovne dimenzije, ali i po meri vašeg prostora. Njihova osnovna karakteristika je jednostavna i brza montaža bez ikakvih grubih radova. Sauna je montažno – demontažna i dolazi iz segmenata koji se sklapaju na licu mesta za samo sat vremena. Spoljna obrada saune je u furniru drveta (wenge ,orah ,hrast ) ili furniru kamena. Na taj način Marconio gotove saune uklapaju se u svaki prostor i daju mu na ekskluzivnosti. Harvia električne peći koje montiramo postižu optimalnu temperaturu od 90°C i relativnu vlažnost vazduha od 10- 20%.

Potpuno novi pristup wellnessu podrazumeva estetski besprekornu saunu u vašem domu, koja se izrađuje u skladu sa vašim željama i potrebama. Drvo od koga se prave Marconio gotove finske saune spada u najekskluzivnija, a opcije koje nudimo estetski i terapeutski upotpuniće performanse vaše saune. U skladu sa novim konceptom kućnog wellnessa može se na prostoru od samo nekoliko kvadratnih metara kombinovati finska sauna i parno kupatilo ili masažni bazen. Vi samo odaberite model i dimenziju i vaša sauna će biti montirana za samo jedan sat, a ukoliko želite da promenite lokaciju saune to se može uraditi bez ikakvih oštećenja.

Galerija

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media