POZOVITE NAS

Klasične finske saune

Klasicna finska sauna

Napravite vaš wellness kutak u okviru vaše dnevne sobe, kupatila ili wellness zone na samo nekoliko metara kvadratnih. Klasična finska sauna je nezaobilazni deo istog. Izrađujemo je po meri vašeg prostora od najkvalitetnijih materijala sa opcijama po vašoj želji. Harvia električne peći koje montiramo postižu optimalnu temperaturu od 90°C i relativnu vlažnost vazduha od 10- 15%.

Potpuno novi pristup wellnessu podrazumeva estetski besprekornu saunu u vašem domu, koja se izrađuje u skladu sa vašim željama i potrebama. Drvo od koga se prave Marconio finske saune spada u najekskluzivnija, a opcije koje nudimo estetski i terapeutski upotpuniće performanse vaše finske saune. Dodaci poput aromaterapije sa dodatkom esencija u biosauni ili nežne RGB rasvete koja naglašava linije saune, audio sistema sa laganom muzikom koju ste vi odabrali učiniće da sva vaša čula uživaju. U skladu sa novim konceptom kućnog wellnessa može se na prostoru od samo 5m2 kombinovati finska sauna i parno kupatilo. Vi samo odaberite prostor i opcije koje želite da sadrže ovi wellness produkti, a nama prepustite izvođenje i održavanje.

Više o Marconio Finskim saunama možete pročitati na našoj posebnoj web strani namenjenoj Wellness-u.

 

Galerija

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media