POZOVITE NAS

Slane sobe

Slane sobe

Slane sobe u okviru vašeg doma, da li ste ikada razmišljali o tome. Ukoliko imate problema sa respiratornim sistemom, astmom, alergijama ili kožnim bolestima pa čak i ako ste potpuno zdravi svi benefiti slanih soba mogu se naći u vašem domu. Sa svojim jednostavnim ali efektnim dizajnom Marconio slane sobe savršeno se uklapaju u svaki eneterijer.

Potpuno nov pristup wellnessu podrazumeva estetski besprekornu slanu sobu u okviru vašeg doma. Kombinujući savršen dizajn, jedinstvene benefite mineralnih soli i blagu toplinu naše slane sobe su savršeno mesto za boravak u njima i povratak wellnessu. Grejni kablovi integrisani su u klupama, podu i zidovima slane sobe što obezbeđuje optimalnu temperaturu od oko 30 stepeni i vlažnost vazduha oko 40%, a to je mikroklima u kojoj se mineralna so jonizuje prirodnim putem.

Više o Marconio slanim sobama za kućnu upotrebu možete pročitati na našoj posebnoj web strani namenjenoj Wellness-u.

 

Galerija

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media