POZOVITE NAS

Tuš kabine po meri vašeg kupatila

Atraktivan, moderan dizajn bez ružnih plastičnih okvira, kvalitetni materijali,prostrane površine za tuširanje,izrada po meri su samo neke od prednosti naših tuš kabina.

Sama kupatila više nisu veličine ormara nego su to prostrane sobe kompletno opremljene za održavanje higijene tela ali i duha.

Kupatilo više i nije kupatilo nego soba za relaksaciju koja treba da pruži maksimalan komfor i da pretvori ritual tuširanja u momenat lične relaksacije i wellnessa.

Tus kabine Marconio

Specifični “know-how” i veliko iskustvo su osnova svih proizvoda dizajniranih i razvijenih od strane Marconio Whirlpool SPA, kompanije čije tuš kabine imaju sledeće karakteristike:

kvalitetni materijali: staklo kaljeno 8mm, okov mesing sa završnom obradom u hromu

  • - funkcionalnost: zaptivanje silikonskim gumama bez upotrebe silikona, bezbednost,dizajn
  • - dizajn: atraktivan, moderan, minimalistički
  • - napravljeno po meri: individualnost, maksimalno iskorišćen prostor, originalna rešenja
  • - montaža,servis i rezervni delovi

 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media