POZOVITE NAS

Novi modeli

Hidromasažna kada New Simona najveća ugaona kada na ovim prostorima u dimenziji 165x165. Idealna za dve osobe i sasvim komforna za opuštanje sa vama dragom osobom. Potencijalno idealna za kvalitetan hidromasažni užitak uz opciju leđne masaže gde postoji mogućnost ugradnje mlaznica sa obe strane.

New Miranda u dimenziji 185x95. Već godinama BEST BUY kada su u pitanju modeli većih dimenzija masažna kada Miranda dobila je mlađu sestru New Mirandu u dimenziji 185x95.Svojim neodoljivim dizajnom i prostranošću Miranda je godinama plenila. Međutim sama širina od 110cm nije se često uklapala u veliku većinu kupatila.

Osluškujući potrebe naših klijenata iz našeg pogona izašla je kada identičnog dizajna čak i unutrašnjeg korisnog prostora samo u dimenziji 185x95 koja je sad po svojim gabaritima pristupačnija većem broju potencijalnih kupaca.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media