POZOVITE NAS

Drvene tople kupke

Kompanija Michel d.o.o. postala je ekskluzivni distributer spoljnih drvenih kupki visokog kvaliteta.

  • Nase drvene kupke proizvode se u Evropskoj uniji i poseduju sve sertifikate o kvalitetu i bezbednosti svih komponenti.
  • Nase tople kupke proizvode se u nekoliko dimenzija precnika od 160cm-220cm tako da se mogu uklapiti u razlicite prostore i okruzenja.

marconio kupke

Drvene kupke namenjene su koriscenju 4-10 osoba u zavisnosti od dimenzije.

Osnovni set ukljucuje drvenu kupku, 2 obruca od nerdjajuceg celika, unutrasnju pec od nerdjajuceg celika sa dimnjakom visine 200cm i drvene stepenice.

Full kit obuhvata pored navedenog dodatni obruc za ucvrscenje, drveno veslo za mesanje vode, drvenu pokrivku iz dva segmenta, lopatica za vadjenje pepela, drveni drzac za pice i plutajuci termometar.

Drvo koje koristimo je prirodni masiv Sibirske jele debljine 45mm, impregnirano lanenim uljem uz koriscenje posebnih vodootpornih i antifungicidnih lepkova.

Peci na drva izradjene su od visokokvalitetnog vodootpornog nerdjajuceg celika. Zahvaljujuci njihovom specijalnom dizajnu, voda u toploj kupki se hladi oko 1 stepen celzijusa na 2,5 sata, pri spoljnoj temperaturi od 0 stepeni. Nominalna vrednost kamina iznosi 27kw.

marconio tople kupke

Svaka drvena kupka rucno se izradjuje sa velikom posvecenoscu iskusnih stolara, tako da ne postoji mogucnost od eventualnog curenja.

Garancija koju dajemo na sve komponente govori o nasem cvrstom uverenju da prodajemo proizvod izuzetnog kvaliteta i dugovecnosti.

Garncija na drvo nasih toplih kupki je 15 godina uz pravilno odrzavanje, dok na peci dajemo garanciju u trajanju od 5 godina.

Dodatna vrednost za vas biznis:

Kreirajte Vasim gostima, Vama, Vasoj porodici i prijateljima jedinstveni i potpuno autenticni dozivljaj.

Da bi i zima bila pravo vreme za kupanje na otvorenom, a sneg idealno okruženje za uživanje u vodi, za ljubitelje tradicionalnih materijala i savremene tehnologije, kompanija Michel d.o.o. je postala ekskluzivni zastupnik neobičnih vrelih kupki od drveta koje vodu greju i preko 40 stepeni. Pogodne kako za postavljenje u dvorištu, tako i u stanu, kući, hotelu ili nekom drugom turističkom objektu.

ISKORISTITE PROMOTIVNI PERIOD I UZIVAJTE U DRVENOJ TOPLOJ KUPKI VASEM UNIKATNOM TRADICIONALNOM WELLNESS DOZIVLJAJU !!!!

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media