POZOVITE NAS

Wellness u vašem domu

Veliki broj obaveza i nedostatak vremena za obavljanje istih, predstavljaju glavnu odliku savremenog čoveka.

Marconio - tus kabina po meri - A

Prva stvar koju usled toga zanemarimo je naše zdravlje, a upravo je zdravlje ono što najviše strada kada smo konstantno pod stresom. Zbog nedostatka vremena, opuštanje najčešće odlažemo. Razlog za to je to što često nakon obavljanja svih dnevnih zadataka, posla, sastanaka, jedina stvar o kojoj razmišljamo je dom i krevet, pa stoga sebi retko omogućimo neku drugu vrstu opuštanja kao što je na primer odlazak u spa centar, iako smo svesni da bi nam ova vrsta tretmana dobrodošla.

Marconio - tus kabina po meri - A

Srećom po vas, svetski stručnjaci u oblasti arhitekture, prepoznali su vaše mogućnosti i potrebe, pa sve češće u projekte ubacuju mini wellness centre prilagođene domovima.

Jedna od prvih kompanija na našem tržištu koja se specijalizovala za izradu wellness centara, profesionalnih, ali i kućnih je Marconio Wellnes & SPA. Sa velikim projektima i sada već ogromnim iskustvom, Marconio uigrani tim pokriva celu ovu oblast i svojim klijentima nudi ceo spektar usluga od konsaltinga do servisiranja. Ono što posebno odlikuje Marconio proizvode je to što kućne wellness centre izrađuju prema individualnim potrebama svakog od svojih kupaca, pa sami birate da li u svom domu želite slanu sobu, hidromasažnu kadu, saunu ili sva tri elementa. Posebno pohvalno je to što je Marconio pored dizajna posebnu pažnju posvećuje i higijeni, kvalitetu i sigurnosti, pa su svi Marconio proizvodi usklađeni sa EU standardima, što znači da su prošli sve rigorozne kontrole i za to dobili adekvatne sertifikate. Takođe, Marconio servisna služba stoji na raspolaganju svim svojim kupcima u bilo kom trenutku sa svim rezervnim delovima na lagere, tako da ne morate da ih poručujete i čekate.

Marconio - tus kabina po meri - A

Bilo kako bilo, ova vrsta wellness cenatara je zaista odlična investicija o čijim pozitivnim efektima na zdravlje ne treba ni govoriti, pa bi trebalo da dobro razmislite o ovoj soluciji.

Marconio - tus kabina po meri - A
 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media