POZOVITE NAS

Wellness & spa centar – mesto sa kojeg se teleportujete gde god poželite

Tokom hladnijih dana često se sa setom prisećamo leta i priželjkujemo da smo na nekoj plaži dok se u pozadini čuje blago talasanje mora. Jesen i zima ne izgledaju baš tako primamljivo, ali zahvaljujući Wellness & SPA centrima i tokom sumornog vremena možete pronaći mesto za relaksaciju i prepuštanje maksimalnom užitku.

Marconio - tus kabina po meri - A

Tropski doživljaj u saunama i hamam kupatilu

Ono zbog čega se u SPA centrima uglavnom odlučuju za ugrađivanje sauna i turskih kupatila jeste toplota koja svim korisnicima pruža brojne blagodeti i razloge za uživanje. Pored toga što stimuliše cirkulaciju i izbacivanje toksina iz organizma, u hladnim danima ove karakteristične prostorije svojom toplinom podsećaju i na letnje trenutke. Tako je sada pravo vreme za posetu saunama – bilo finskim ili infracrvenim ili hamamu, za one koji su ljubitelji tradicionalno dobrog turskog kupatila Kroz svoje dugogodišnje iskustvo za mnogobrojnim klijentima, u Marconio Wellness & SPA upoznali su se sa raznolikim zahtevima onih koji uživaju u čarima SPA centara tesu kao odgovor na želje korisnika uspeli da kreiraju visoko kvalitetnu ponudu sauna i parnih kupatila.

Marconio - tus kabina po meri - A

Morske blagodeti slanih soba i pećina

Slane prostorije možda vizuelno podsećaju na snegom prekrivene predele, ali za razliku od spoljnih temperatura pružaju izuzetno prijatno okruženje i idealno mesto za opuštanje svih mišića. Još jedan razlog za posetu slanim sobama i pećinama u zimskim danima je i njihovo blagotvorno dejstvo koje, kako kažu, jednim tretmanom zamenjuje čak 4 dana na moru. Eto sjajne prilike da čak i tokom hladnih dana kreirate morsku atmosferu.

Za prednosti slanih soba i pećina znaju i u kompaniji Marconio Wellness & SPA. Da bi oni koji se opredele za implementaciju ovih elemenata u svoj prostor doživeli najbolje efekte, centralni zid se izrađuje od blokova čudotvorne Himalajske sole, dok se u konvencioalnim sobama koristi so iz Mrtvog mora.

Marconio - tus kabina po meri - A

Tepidarijumi, tople klupe i kneipp staze – prvi korak do opuštanja

SvakiWellness & SPA centar koji brine o kvalitetu svojih usluga, u svoj asortiman uvrstiće i relaks zone koje će uz specijalno kreirane elemente kao što su tepidarijumi, tople klupe i kneipp staze, korisnicima pružiti pravi uvod u opuštanje pred odlazak u saunu, hidromasažne bazene ili parno kupatilo. U Marconio Wellness & SPA u ponudi su, pored klasičnih tepidarijuma, i posebno patentiran akrilni tepidarijum, a kombinujući efekte toplo-hladno, poseban doživljaj pružaju Marconio kneipp staze koje se u ovoj kompaniji rade isključivo u skladu sa željama klijenta.

Marconio - tus kabina po meri - A

Hidromasažni bazeni i aroma tuševi zadovoljstva

Kako bolje prizvati leto nego opuštanjem u vodi! Nakon korišćenja tepidarijuma, jedan od idealnih načina za relaksaciju je u hidromasažnom bazenu. Simbioza tople vode, mlazova različite jačine i prigodnog okruženja pružiće vam vrhunski užitak i učiniti da se mislima teleportuje gde god poželite. Kao pravi šlag na tortu, tu su iaroma tuševi zadovoljstva koji imaju nekoliko efekata: svetlosni, stvaranje magle, različitih zvukova i aroma sve to učiniće da se osećate na drugom kraju sveta.

Da bi svojim klijentima pružili najbolje, u Marconio Wellness & SPA sarađuju sa nemačkom kompanijom WDT kako bi ponudili najkvalitetnije aroma tuševe, dok su po kvalitetu i trajnosti hidromasažnih bazena već uveliko poznati.

 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media