POZOVITE NAS

Pravi je trenutak da razmislite o kućnom wellness centru

Kao i obično, kako nam se približava kraj zime, a početak proleća, svi se bacamo u razmišljanje o promenama koje želimo u svom životu. Najbolja promena koju sebi možemo da priuštimo je veća briga o sopstvenom zdravlju, jer kada su naše zdravlje i um izbalansirani, malo je drugih stvari koje ne možemo ostvariti i postići. Važnost opuštanja sve se više ističe i istražuje, jer je stres uobičajna tegoba savremenog čoveka i najveći uzročnik svih drugih vrsta zdravstvenih problema, pa ga treba redukovati na sve moguće načine.

Marconio - tus kabina po meri - A

Kompanija Marconio se već 18 godina bavi izradom kućnog i profesionalnog wellnessa, po najvišim standardima, od najkvalitetnijih komponenti, pa njihov asortiman s punim pravom može stati rame uz rame sa bilo kojim svetskim proizvođačem wellness opreme. Niz usluga, koje nude uz samu ugradnju su zaista za svaku pohvalu, pa ćete pre izgradnje wellness raja, od njih dobiti i sve prateće usluge: konsalting, projektovanje, montažu i servisiranje. Glavna prednost kompanije je upravo servisiranje i po isteku garancije, a svi rezervni delovi, uvek su na lageru što predstavlja ogroman plus, s obzirom na to da uvoz rezervnih delova iz inostranstva može da traje i po nekoliko meseci.

Marconio - tus kabina po meri - A

Odlučite se za hidromasažnu kadu ili bazen u čijim čarima možete uživati tokom cele godine, napolju ili u vašem domu, jer su prilagođeni i za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, nezavisno od godišnjeg doba. Laki su za održavanje, poseduju sistem za filtraciju, pa ne moraju da se prazne nakon svake upotrebe. Ukoliko vašim potrebama više odgovaraju hidromasažne kade, možete se odlučiti za neku iz širokog MWS asortimana. Pored hidromasažnih kada i bazena, Marconio u svojoj wellness ponudi ima i saune, finske ili infracrvene, koje možete smestiti u svega par kvadrata, a čiji su benefiti poznati vekovima unazad.

Marconio - tus kabina po meri - A

Kneip klupe, parna kupatila i slane sobe, takođe se nalaze u MWS ponudi, tako da je na vama da odaberete ono što najviše volite i svakodnevno uživate u svim dobrobitima wellnessa.

Investicija u wellness prostor u vašem domu je pun pogodak i daleko isplativija od ostalih poseta javnim wellness centrima na duže staze, pa bi možda trebalo da razmotrite ovu opciju i izdvojite par kvadrata za poboljšanje vašeg zdravlja.

 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media