POZOVITE NAS

Hidromasažne kade: nirvana u vašem kupatilu

Relaksacija i opuštanje na najvišem nivou, redukcija stresa, nivoa šećera u krvi, bolova u mišićima, poboljšanje cirkulacije, kvaliteta sna i sveopšteg duha i tela - sve ovo u jednom jedinom proizvodu: hidromasažnoj kadi.

Marconio - tus kabina po meri - A Marconio tus kabina po meri B Tus kabine po meri C

Hidromasažne kade poznate su po brojnim benefitima koje pružaju svojim korisnicima, a jedna od glavnih prednosti jeste ta što uživanje u njima sebi možete priuštiti svakodnevno, implementacijom hidromasažne kade u sopstveno kupatilo.

Kvalitet po pristupačnim cenama

Da biste osigurali sebi dugačku listu dobrobiti koje donose hidromasažne kade važno je da napravite dobru odluku pri izboru kade. Za najbolji kvalitet po ceni koju sebi možete da priuštite izaberite modelehidromasažnih kadi Marconio Whirlpool SPA kompanije.

Asortiman proizvoda koji nudi Marconio inspirisan je istančanim ukusom i osećajem za wellness. Jedinstveno iskustvo koje je dostupno oslikava potpuno uranjanje u zen stanje, intimnu atmosferu i kompletno prepuštanje zadovoljstvu. Marconio Whirlpool SPA u svojoj ponudi akcenat stavlja na uživanje i održanje zdravog tonusa kože, ali i dostizanja nirvane.

Marconio - tus kabina po meri - A Marconio tus kabina po meri B Tus kabine po meri C

Dizajn po vašoj meri

Da bi se određena hidromasažna kada najbolje uklopila u vaš životni stil i prostor u kom boravite, Marconio Whirlpool SPA predstavlja hidromasažne kade različitih dimenzija i oblika. Najjednostavnija podela oblka izvršena je na pravougaone, ugaone i oktagonalne hidromasažne kade, dok prema vrsti masaže koju pružaju postoje hidro koje nude vodenu masažu, i hidro/aero koje omogućavaju vodenu i vazdušnu masažu.

Pravougaone masažne kade dostupne su u dimenzijama od 140x70cm do većih, luksuznih primeraka dimenzija 180x150cm ili 190x110cm. Klikom na sliku ispod pogledajte koje sve modele pravougaone kade možete izabrati.

Ugaone masažne kade posebno su pogodne za manja kupatila jer svojom asimetričnošću iskorišćavaju prostor na najoptimalniji način. Izrađuju se u nekoliko dimenzija od 150x100cm do fantastičnog modela za dve osobe dimenzija 165x165cm. Vrste ugaonih masažnih kada pogledajte klikom na sliku koja sledi.

Oktagonalni tip hidromasažnih kada Marconio Whirlpool SPA nudi u jednom, ali vrhunski osmišljenom modelu nazvan Alborea. Ova kada zadivljuje svojim dizajnom i opcijama za uživanje koje omogućava. Dolazi u dimenzijama 175x175cm, a za relevantniji doživljaj ovog modela kliknite na sliku ispod.

Svaki model kada moguće je nadograditi bilo kojom od dodatnih hidromasažnih opcija koje doprinose većem masažnom efektu, odnosno vizuelnom užitku. Da biste sigurno bili zadovoljni svojim izborom, stručno i ljubazno osoblje će kroz razgovor i dogovor sa vama osmisliti ponudu koja najbolje odgovara vašim navikama, raspoloživom prostoru i resursima.

 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media