POZOVITE NAS

Lakim koracima do savršenstva

Marconio Whirpool&Spa je kompanija koja se već godinama bavi opremanjem i kreacijom wellness i spa centara, hotela kao i opremanjem privatnih apartmana.

Marconio - tus kabina po meri - A

Akcenat se stavlja na zadovoljavanje svih potreba klijenata, pa čak i onih najzahtevnijih. Preporučujući razne vrste usluga, ova kompanija će učestvovati u stvaranju jedinstvenog i savršenog wellness i spa centra.

Ono što je neophodno na samom početku izgradnje jednog spa centra, hotela ili opremanja vašeg ličnog doma, jeste pravi pristup samoj izgradnji. Neophodno je shvatiti da to nije jednostavan proces i da sadrži nekoliko koraka koji će zasigurno omogućiti izgradnju spa centra iz vaših snova.

Planiranje i dizajn

Nužno je napraviti plan, kako bi sama izgradnja glatko protekla.

Ono što će ostaviti krajnji utisak, jeste dizajn. Prostor namenjen za izgradnju spa sobe, mora funkcionalno biti organizovan, kako bi korisnik potpuno mogao se prepusti užitku i relaksaciji.

Selekcija opreme

Marconio Whirpool&Spa će vam asistirati pri izboru spa opreme koja će se idealno uklopiti u prostor kojim raspolažete i koja će bez ikakve sumnje biti po svim mogućim standardima.

Samo sa ovakovom visoko kvalitetnom opremom moguće je kontrolisati potrošnju vode i energije, a samim tim umanjiti ili čak eliminisati nepotrebne gubitke.

Ono što se nameće kao zaključak je da je potrebno da nađete pravog proizvođača, koji je u mogućnosti da odgovori na svaki vaš zahtev, da uzme u obzir svaku vašu ideju, kao i da učestvuje sa Vama u stvaranju nečeg novog, što će Vas izvojiti od drugih, bilo da je reč o privatnoj ili komercijalnoj upotrebi.

 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media