POZOVITE NAS

Marconio - SPA u vašem vrtu

Kako biste uživali u svom dvorištu, predlažemo vam opuštanje u hidromasažnom bazenu...

Posle duge hladne zime, konačno je na repertoaru lepo vreme. Upravo to lepo vreme je razlog zašto bi trebalo da provodite što više vremena napolju, opuštajući se u prirodi i upijajući sunčeve zrake. Kako biste slobodno vreme proveli što kvalitetnije predlažemo opuštanje u hidromasažnom bazenu..

Jedna od najvećih pogodnosti hidromasažnih kada i bazena je što se mogu koristiti preko cele godine.

Hidromasažni kade bazeni su prilagođeni i za postavljanje i korišćenje napolju. To znači da se možete opuštati i uživati u toploj vodi bez obzira na godišnje doba i vremenske uslove. Svojim nenametljivim, elegantnim dizajnom uklapaju u svaki prostor ili dvorište. Možete instalirati željeni proizvod gde god poželite, na terasi, u vrtu, na vrhu zgrade ili pak u zatvorenom prostoru vašeg kupatila, dnevne ili spavaće sobe. Možete čak i iskusiti čari kupanja pod otvorenim nebom u SPA mini bazenu kada je sve oko vas prekriveno snegom, jer će voda biti topla, a dodatno uživanje pružiće i kvalitetna masaža.

Marconio - tus kabina po meri - A

Hidromasažni bazeni

Hidromasažni bazeni kompanije Marconio Whirpool SPA su rezultat nepresušnog entuzijazma i ideja koje poseduju radnici ove kompanije. Hidromasažni bazeni su velikih dimenzija, poseduju sisteme za grejanje vode i filtraciju. Tako voda može ostati u bazenu duže vreme, što znači da ne mora da se prazni posle svakog kupanja. Bazeni imaju dosta mesta, veliki broj mlaznica i drugačiju distribuciju vode u odnosu na kade. U Marconio SPA bazenima svako sedalno mesto ima različitu vrstu masaže, odnosno različite vrste pozicija i mlaznica. Osnovna podela hidromasažnih bazena je prema nameni na privatne i javne.

Marconio bazeni su laki za održavanje, a vodu treba menjati u zavisnosti od broja kupača i higijene bazena.

Marconio - tus kabina po meri - A

Prelivni masažni bazeni

Prelivni masažni bazeni predviđeni su za veći broj korisnika, pre svega u javnim objektima. Bazen poseduje posebni “SPA-pack”. Ne njemu je smeštena tehnika poput masažnih pumpi, kompresora, grejača i filtera. Prelivni akrilni bazen radi po posebnom sistemu, najpre kada kupač uđe, višak vode se prelije preko rešetke, i ta voda se skladišti u komepnzacionom sudu. Zatim, ukoliko nekoliko ljudi izađe iz bazena, nivo vode opada, a senzor to indikuje i voda iz kompenzacionog suda, preko grejača i filtera dolazi do maksimuma, odnosno same ivice bazena. To je najveća razlika u poređenju sa skimerskim masažnim bazenima.

Marconio - tus kabina po meri - A

Skimerski bazeni

Skimerski bazeni su, naime, prvenstveno namenjeni privatnoj upotrebi, jer ne trpe veliki broj kupača. Nivo vode u njima je samo do pola skimera, što znači da se voda može preliti ukoliko uđe previše kupača ili opasti, ukoliko više njih izađe. Ovi bazeni poseduju osnovni sistem filtracije koji čine filtraciona pumpa i kartuša-platneni filter, a u poluprofesionalnoj varijanti, filtraciji vode doprinosi peščani filter.

Marconio Whirlpool SPA u ponudi ima i hidromasažne kade za enterijer. Hidromasažne kade rade na principu tople vode, poseduju različite vrste mlaznica i jakih masažnih motora koji opuštaju mišiće tela. Marconio Whirlpool SPA je jedini proizvođač u regionu koji se bavi proizvodnjom i montažom hidromasažnih kada koje su načinjene od prvoklasnih materijala.

Marconio Whirlpool SPA hidromasažne kade su visokog kvaliteta, a prihvatljivih cena. U ponudi su kade raznih dimenzija i oblika, koje se uklapaju u svako kupatilo. Trudeći se da ispune individualne potrebe i želje, Marconio Whirlpool SPA uživaju veliko poštovanje svojih mušterija. Primena hidromasažnih kada je široka i koriste se kako u poboljšanju psihičkog, tako i fizičkog zdravlja: u fizioterapiji, relaksiranju napetih mišića, uklanjanju bola izazvanih artitisom, smanjivanju šećera u krvi... Pogledajte njihovu široku ponudu na linku ->>> KUPATILO - Hidromasažne kade

Marconio Whirlpool SPA prate svetske trendove u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja, koje je postalo jako važno zbog brzih života koje vodimo. Nude stručne savete pri izboru opreme, montažu svih svojih proizvoda, servisiranje tokom i po isteku garancije i još mnogo drugih pogodnosti.

Kompanija Marconio postoji već 17 godina. Sve što rade, rade sa dugom tradicijom i iskustvom. Njihovi proizvodi su rezlutat marljivog rada i nepresušnih ideja. Pored hidromasažnih kada i bazena nude i tuš kabine (pentagonalne, klizne, walk in modele, paravane za kade...), kao i široku paletu Wellnes&Spa proizvoda kao što su finske saune, parna kupatila, slane sobe i pećine, tepidarijum tople ležaljke i kneip klupe).

Marconio - tus kabina po meri - A
 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media