POZOVITE NAS

Luksuzne montažne saune - MARCONIO

Sauna - marconio

Potpuno novi pristup wellnessu podrazumeva estetski besprekornu saunu u vašem domu, koja se izrađuje u skladu sa vašim željama i potrebama.

Marconio ekskluzivne montažne saune predstavljaće unikatni dizajnerski momenat u vašem domu, pri tome sa izraženim terapeutskim dejstvom.

Montažne saune se izrađuju u 4 osnovne dimenzije, ali i po meri vašeg prostora. Njihova osnovna karakteristika je jednostavna i brza montaža bez ikakvih grubih radova. Sauna je montažno – demontažna i dolazi iz segmenata koji se sklapaju na licu mesta za samo sat vremena. Spoljna obrada saune je u furniru drveta (wenge ,orah ,hrast ).

Drvo od koga se prave Marconio montazne finske saune spada u najekskluzivnija, a opcije koje nudimo estetski i terapeutski upotpuniće performanse vaše saune. Saunska peć i spoljna komanda su najpoznatijeg proizvođača u ovom segmentu, kompanije Harvia iz Finske.

Uživo montažnu saunu možete videti u našem showroom-u u Zemunu, gde se takođe možemo dogovoriti o izboru materijala i opcija.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media