POZOVITE NAS

Marconio - hidromasažne kade po želji

Kompanija Michel d.o.o. posluje na našem tržištu već 16 godina, a postala je prepoznatljiva kao prizvođač hidromasažnih kada pod brendom Marconio Whirlpool SPA iz Beograda.

Marconio - tus kabina po meri - A Marconio tus kabina po meri B Tus kabine po meri C

Marconio hidromasažne kade danas su rezultat višegodišnjeg iskustva, predanosti i entuzijazma naših radnika, kao i vrhunskih materijala koje koriste u izradi svojih proizvoda. Tokom godina, stremeći ka savršenijim i tehnički zahtevnijim proizvodima, i istovremeno zadovoljavajući potrebe svojih klijenata, započeli su i proizvodnju masažnih bazena.

Masažni bazeni imaju superiornije performanse u odnosu na klasične hidromasažne kade, i mogu se koristiti tokom čitave godine bez obzira na vremenske uslove. Prateći svetske trendove u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja koji su postali imperativ u savremenom životu punom stresa, nedostatka vremena za opuštanje i lošeg načina života, napravljen je novi segment wellness & SPA proizvoda.

Marconio - tus kabina po meri - A Marconio tus kabina po meri B Tus kabine po meri C

U širokoj ponudi wellness proizvoda nalaze se finske i infracrvene saune, parno kupatilo – hammam, slane sobe i pećine, tople ležaljke, tepidarijumi. Wellness oprema se izrađuje kako za javnu upotrebu, tako i za privatne mini SPA centre.

Ono po čemu su ove kade i hidromasažni mini bazeni zasigurno jedinstveni na ovdašnjem tržištu, je upravo individualni pristup svakom klijentu. Marconio vam daje slobodu da kreirate kadu koja odgovara vašim potrebama, a oni će je izraditi po vašoj želji...

 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media