POZOVITE NAS

Wellness kao deo vaše svakodnevnice

Poslednjih godina neosporan je porast popularnosti wellness kulture, kao i pozitivnog uticaja koji wellness centri imaju na naše telo, um i zdravlje.

Marconio - tus kabina po meri - A Marconio tus kabina po meri B Tus kabine po meri C

Ubrzan način života, preopterećenost poslom i veoma brze i nagle promene dovele su do toga da ljudi grabe svaku priliku da se opuste i zaborave na svakodnevne obaveze, kako bi očuvali svoje psiho fizičko zdravlje i uspostavili neophodan balans.

Marconio Whirpool and SPA kompanija bavi se izradom wellness & spa programa već skoro dve decenije. Brend je postao prepoznatljiv kako po vrhunskim materijalima koje koriste u proizvodnji, tako i po brojnim uslugama koje svojim klijentima nude, od konsaltinga do projektovanja i finansijske procene. Jedan od velikih projekata na kojima je kompanija radila je Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji. Hotel predstavlja jedan od najmodernijih objekata ovog tipa u našoj zemlji, čiji se wellness centar, opremljen od strane Marconio kuće, prostire na 900 m2. Po kvalitetu i dizajnu, ovaj spa centar smatra se jednim od najboljih u regionu.

Marconio - tus kabina po meri - A Marconio tus kabina po meri B Tus kabine po meri C

Još jedna posebna vrsta profesionalnog wellnessa koju je ova kompanija kreirala su Marconio Wellness Clubapartmani, smešteni u Zemunu, koji predstavljaju najluksuznije privatne apartmane u našoj zemlji. Pored profesionalnog wellnessa, Marconio se bavi izradom privatnog wellnessa za vaš dom, prema željama i potrebama klijenata. Kreiranje ovakvog tipa wellnessa izrađuje Marconio tim iskusnih profesionalaca specijalizovanih za wellness & spa, a dizajn se vrši tačno prema prostoru u kom se instalira.

Slane sobe, saune, hidromasažni bazeni i kade, parna kupatila i tepidarijumi, mogu biti smešteni u vašem domu u umanjenoj verziji, tako da za opuštanje i odmor, ne morate da odete dalje od svog kupatila. Zbog tempa koji nam je nametnuo 21. vek, ostaje samo pitanje da li se ovakve oaze za odmor i dalje smatraju luksuzom ili su ipak postale neophodnost za očuvanje umnog i fizičkog zdravlja savremenog čoveka.

 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media