POZOVITE NAS

Moć wellnessa – pripremite se da se osećate bolje!

Za one koji znaju kako da uživaju, wellness centri su nezamenljivi izvor hedonizma, dok drugi na wellness centre gledaju kao na izvor zdravlja i vitalnosti.

Marconio - tus kabina po meri - A

Kako god ga doživljavali, wellness predstavlja karakterističan način života u kojem je akcenat na ravnoteži – skladu fizičkog i mentalnog zdravlja. O benefitima wellnessa znali su još i stari Rimljani, a danas prepuštanje blagodetima termomineralnih voda i wellness okruženja ne predstavlja obavezno luksuz, ono je svojevrsna briga za obnavljanje sopstvenog uma, duha i tela.

Boravak u wellness i SPA centrima sveukupno poboljšava imuni sistem, a posebno su primećeni efekti podsticanja cirkulacije, povećanje energije, regeneracije kože, uklanjanje mestimičnih bolova, redukcija stresa, relaksacija i sveopšti boljitak zdravstvenog stanja.

Kutak za uživanje možete pronaći u nekom od specijalizovanih wellness centara, ali možete iskoristiti i sopstveni dom – za šta god da se opredelite, ono što će vam doneti korist i užitak je kvalitet samog sadržaja i opremljenost wellness centra.

Marconio - tus kabina po meri - A

Profesionalni wellness – pametno rešenje za one koji žele da budu prepoznatljivi

Efikasno rešenje za ugostitelje ili druge preduzetnike koji žele da se izdvoje i kod svojih klijenata ostave snažan i pozitivan utisak jeste obogaćivanje svoje ponude wellness i SPA programom. U Marconio Wellness & SPAcentru pažljivo odgovaraju na potrebe klijenata te u skladu sa zahtevima ali i mogućnostima okruženja zajedničkim trudom pronalaze najoptimalnije rešenje čak i za najmanje raspoložive površine.

Asortiman koji je na raspolaganju uključuje celokupan sadržaj koji se može pronaći u wellness centrima širom sveta, izrađen od najfinijih materijala, sa posebnim naglaskom na kvalitet i trajnost. Tako, u okviru programa profesionalnog wellness centra moguće je opredeliti se za finske saune, infracrvene saune i biosaune, parna kupatila –hammam, laconium, slane sobe i pećine, hidromasažne bazene, tepidarijume, tople i kneipp klupe i aroma tuševe zadovoljstva.

Kompanije koje se odluče za Marconio Wellness i SPA, pored najpovoljnih cena i garancija, mogu iskoristiti i usluge arhitekte koji predstavlja projektna rešenja specijalno izrađena za potrebe pojedinačnog klijenta.

Marconio - tus kabina po meri - A

Kućni wellness – ekstatičan užitak dostupan i u vašem domu

Uživanje i prepuštanje blagodetima wellnessa danas je moguće i u kućnim uslovima. Kućni wellness je trajno rešenje za sve one kojima je zdravlje i održavanje balansa u životu na prvom mestu.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i savetima stručnjaka za enterijer, u Marconio Wellness & SPA centru ističu mogućnost ugrađivanja wellness elemenata bez obzira na kvadraturu prostora – za one koji brinu o zdravlju, izvor vitalnosti dostupan je u specifičnoj kombinaciji elemenata u zavisnosti od raspoloživosti prostora i želja za način relaksacije.

Klasične finske saune, finske montažne i infracrvene saune, parno kupatilo, slane sobe, hidromasažne kade i bazeni, tepidarijumi i tople kupke - izbor je vaš, a najbolji predlog je da u dogovoru sa stručnjakom iz Marconio Wellness & SPA centra odlučite kako da na najbolji i najjednostavniji način oplemenite svoj prostor luksuznim elementima wellness i SPA programa.

 

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media